dents fp protesi dental

¿Et raspalles les dents correctament?

Actualidad 0 Comments

Bon dia! Avui estic molt content perquè per fi he decidit el que vull estudiar quan acabi el batxillerat. M’agradaria fer una Fp pròtesi dental a Barcelona, m’he decantat per aquest camí perquè sóc un apassionat de la higiene bucodental i m’apassiona tot el que tingui a veure amb la neteja i cura de les dents.

Probablement vosaltres no ho feu, però cada vegada que hem rento les dents hi dedico un mínim de quatre minuts, amb la finalitat d’aconseguir deixar la boca completament neta. A continuació us explicaré el procés i els diferents passos que segueixo:

Claus per aconseguir una bona neteja

  • En primer lloc, els experts recomanen com a mínim dues rentades al dia, però jo en faig una després de cada menjar, per eliminar les restes d’aliments i evitar que s’acumuli la tosca. La rentada més important és la que s’ha de fer just abans d’anar-se’n a dormir per intentar que no s’acumulin bacteris durant la nit.
  • No us heu de netejar només les dents sinó que la llengua també és una peça molt important que moltes persones obliden. La millor tàctica per netejar-la és fregar la part de darrere del raspall, que normalment sol ser una mica rugosa, amb la llengua de davant cap enrere diverses vegades, per aconseguir mantenir el seu color rosat.
  • Un cop he acabat de netejar la llengua, passo el fil dental pels espais que hi ha entre les dents per assegurar-me de què no queda cap resta d’aliment entre ells.
  • Per últim, utilitzo un col·lutori diàriament, com per exemple Oraldine per completar la higiene bucal.

També heu de saber que el raspall ha d’estar sempre en òptimes condicions per aquesta raó s’ha de netejar i assecar després de cada ús. Els especialistes aconsellen canviar-lo aproximadament cada tres mesos per evitar que les fibres sintètiques d’aquest, es facin malbé i no puguin arribar als racons més petits.

La neteja de les dents és molt important si es vol mantenir una boca sana i brillant, tothom ho hauria de tenir integrat com un hàbit sa i beneficiós, i no fer com molts dels meus companys de classe que no ho fan perquè els hi dóna mandra, trigues 2 minuts a fer-ho i els resultats i perduren per tota la vida, així que penso que val la pena perdre aquest temps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *